Dreaming out loud

Nu har jag hunnit vara hemma en tur OCH dragit vidare till Moss/Jelöy.. Hemma var underbart med kalas för Meija och William, och lite senare för Hampus.. bilturer med Martinas nya bil, bla til Jkpg och Karlshamn, en massa KAFFE OCH FIKA.. och en massa kramar! Tack allihopa, saknar er redan igen :'(

Är som sagt nu i mitt nya hem för ett litet tag framöver MOSS.. jag jobbar på en liten ö utanför Moss som heter Jelöy, där ligger ett hotell som heter Jelöy Radio, där jobbar jag och Robert i serveringen, frukost och lunch respektive middag, och har hand om konferansfika och på helgerna en del bröllop. Vi bor inne i Moss centrum nästintill, så det är en bit, men vi cyklar/åker buss.. det funkar det också :) men klart, lite väl trögt att cykla hem klockan 03.00 på natten efter att ha jobbat bröllop, men men så är det hehe..

I början hade både jag och Robert en väldigt konstig känsla över detta hela, men det blir bara bättre och bättre nu tycker jag.. Vi bodde först på ett utav hotellrummen innan vi fann en lägenhet, utan kyl och frys, verkade jobba nästintill bara skilda turer och dem verkade bara vara allmänt ovana vid "säsongsjobbare", men nu som sagt har vi funnit lägenhet, dem har lovat att kolla över om vi kan jobba fler likadana turer så vi får lite ffritid tillsammans, och alla är verkligen trevliga och hjälpsamma, så detta ska förhoppningsvis gå bra!

Moss en faktiskt en väldigt fin liten stad, mycket mysig sommarstad med hamn och grejer.. för den som vill komma och hälsa på är det fritt fram.. vi har ett extra sovrum i vår lägenhet, i annat fall hjälper vi er med att hitta något billigt  boende (dvs om ni blir fler än två kanske?, har visserligen en stor soffa i vardagsrummet också, men den luktar rök från dem som bott här tidigare, går kanske göra något åt?)

Men nu jobbar vi ju bara tills sista Juni, sen bär det av hemåt igen.. och 5 juli så blir det att närvara på Camilla och Jochens bröllop, ska bli spännande, kommer att ha jobbat så många bröllop innan dess, så kommer nog ha fått in rytmen hehe.. men tvekar inte en sekund på att deras kommer bli det finaste, måste bara hitta en fin klänning att ha också?!..

Efter bröllopet ska det snickras lite, sen ska det njutas av sommaren, både hemma i Aneby och nere i Karlshamn, det ser jag fram emot.. sen börjar vi jobba igen 2 aug, ett bröllop hehe..sen stannar vi iaf tills sista sep, sen får vi se om det blir något in i okt eller inte.. Sen förhoppningsvis blir vi bafra hemma ett litet tag för att dra vidare till thailand och stanna där tills jul.. sen hem och fira jul.. sen vidare igen till Hovden?! Det är inte bestämt ännu, men vi får se :) saknar dem alla, så det hade varit kul... men saknar alla hemma nu redan som sagt, så får se vad man pallar att genomlida och inte...

tänker på er <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0