YES!

Jag fick jobbet :D Men det är bara 30 timmar i veckan, så 75% något sånt, men absolut bättre än inget. Det jag ska göra är att ta emot ordrar från olika företag och även svara i telefon i växeln. Företaget säljer reservdelar och även klara saker, så som Mc, fyrhjulingar, skotrar, gräsklippare, cyklar och annat kul hehe.. så det gäller för Emma att lära sig lite om alltihopa nu! xD

I dag är jag ute och är barnvakt till Meija och William, men de ligger och sover middag nu, UNDERBARA barn! LVE YOU!

Tydligen så har jag blivit utmanad av Vendela - http://blackwhite.blogg.se Vet inte riktigt vad det innebär, meb jag tror jag ska nämna 6 saker om mig själv bara, simpelt som det låter.. så här kommer dem:

1. Jag älskar barn
2. Jag vill ha en större röv xD
3. JAG FICK JOBB I GÅR OCH BÖRJAR PÅ MÅNDAG, DÅ DET ÄR MIN 20 ÅRSDAG!
4. Resa och se nya saker är en stor passion.
5. Jag gråter när jag ser sorgliga filmer...
6. INGEN är drygare än mig...;)

Jag ska även utmana någon... hmm... vet inte vilka som läser min blogg, som även har en.. hmm..
Det får bli:
http://cotume.blogg.se, http://joxanna.blogg.se, http://kischen.blogg.se (ingen aning om du läser mig blogg Elina, men jag läser din hehe)

Och en sak till...

Jag ska på anställningsintervju i mon klockan 11.00, på Jofrab, fast för kontoret :D Hoppas, hoppas! WIEE!


Måste ju bara...

tillägga ATT... Om någon såg Elitloppet i går på Solvalla, så vet ni att det var en fransman vid namn Jean Michael Bazire som vann med sin häst L'Amiral Mauzun. Det är så att min barndomsvän Lisa Frykman jobbar i Frankrike, och råkar jobba för denna kusk :D ASGRYMT! Malin var där och hejade på, och efter sgern gick de och firade som VIP haha :D

GRATTIS

Örebro

ÅHH VAD GLAD JAG ÄR ATT JAG ÄNTLIGEN HAR FÅTT TRÄFFA MIN VENDELA IGEN! Ville inte åka därifrån egentligen, saknar dig redan!

Vi har iaf haft en kanonlördag där uppe. Det började med att Pea tog sin in till Tranås för att åka med oss upp. Vi åkte ner till Åhlens och handlade morsdagspresenter alla tre, så det var gjort tills hemfärden. Efter det åkte vi vidare, första stopp Mjölby Mc:donalds, för Peder var hungrig. Jag köpte en sallad också för att få nåt i magen. Sen vidare upp till Örebro, 2 stopp för pissepaus för Pea bara. Väl uppe i Örebro hade vi väl lite problem med att hitta ut till Vendelas mamma, haha! Men efter många samtal, kikande på strutsar ( JA, STRUTSFARM?!) och omställning av Gps:n så fann vi huset :D

När vi var framme så var det tårta :) Mycket god! Hälsade på alla och åt tårta helt enkelt :P... Sen började öl och båldrickandet för min del :) Vi satt och socialade och så ett tag, sen var det helt plötsligt dags för korv :D tiden går fort när man har roligt!

Ett tag efter det så började vi alla traska bort mot bussen. Det tog ett ganska bra tag för hela skocken att komma ut till vägen, haha, men det GICK. På bussen, flumma på bussen, av bussen, bort till MM baren. Där satt vi väl någon timme kan jag tänka och drack lite granna och pratade och så, NICE.. Sen så knallade vi bort till Frimis, och eftersom vi var Vip gäster så gick vi före kön och blev eskortertade till vårt bord, där vi fick champagne och tilltugg, soft som fan :) Där inne så partade alla loss och bara hade väldigt kul! Tyckte att Frimis var ett bra ställe faktiskt! Det var verkligen underbart att dansa och stojja med Vendela, har saknat det!

Vid klockan 01.15- 01.30 någonstans blev vi mätta på det hela och började dra oss hemåt. Det roligaste var i lön till jackorna, jag trodde att det var ungefär 5-6 stycken framför mig, men i själva verket så var det jag som stod på tur, men det såg inte jag, för jag blundande och var i min gena lilla värld i Timpas armar.. och han muppade sig som vi brukar göra ochtyp skrek "MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR" i mitt öra, och jag bara gosar in mig ännu mera, sen tillslut öppnar jag ögonen och ser att hon vid jackorna väntar på MIG hahaha ^^ den var kul snacka om att hon kollade konstigt på OSS! haha..

Efter jackan sa vi hejdå till folket som var kvar och traskade mot Sibylla, jag, Timpa, Vendela och André och tog med oss maten hem. Gud så gott med fyllemat, MUMS! :) Efter vi hade ätit så la vi oss för att sova.

Söndagen vaknade jag hyfsat tidigt och kollad epå Disneydags haha.. Sen när de andra hade vaknat, jo då var det ännu mera äckelmat, det blev PIZZA haha, men äckelmat är ju det godaste, eller hur?!?! De har farligt nära til Pizzerian, tar väl minde än 1 min att gå dit därifrån de bor haha...kollade på film samtidigt, !6 blocks, bra film :D

Efter pizzan så kom Vendelas mamma med vår bil som stod ute hos dem över natten, och vi snackade lite grann och sa hejdå och sådär, sen bar det av hemåt för att fira morsdag.. så var det med det!

Vendela: Jag saknar dig redan, tack för att vi fick komma! Ubnderbart! Och du, håll hårt i din karl, supergo! ;)


image295image296image297

OVANFÖR: På vägs upp till Örebro i bilen :)



image298image299image300image301

OVANFÖR : På självaste kalaset ute hos Vendelas mamma Ingela


image302image303image304

OVANFÖR : I väntan på bussen in till Örebro :)



image305image306image307image308image309image310image311image312image315
image316

OVANFÖR : I bussen på väg in till Örebro ;)



image317image318image319image320image321image322image323image324image325image327image328image329
image330
image331
image332
image333
image334
image335
image336
image337
image338

OVANFÖR : Partykvällen på MM baren och Frimis, med Vip bord och champagne och grejer :D

HURRA HURRA HURRA

GRATTIS VENDELA 20 ÅR!! ♥

image292
Och detta är då den vackraste bilden jag vet på min älsklingsälskling Vendela! haha ^^

I dag fyller hon alltså 20 år! Jag har nu kännt henne i 4 år om man räknar enda från början då vi började prata, herre jesus, men det känns som om jag har kännt dig hela livet, Du ÄR och kommer alltiv VARA min bästa vän! Älskar dig! I MON SYNS VI I ÖREBROET



Har varit barnvakt åt mina små skitungar Hampus och Fabian, de sov över här fårn i går. Och när de kom hade de varit ute och lekt hela dagen så då var det bad/dusch som stod på schemat hehe! Så här kan det se ut när tokungar posar i badkaret haha ^^ Har censurerat för känsliga tittare ;)

image293



SYSTER MARTINA ÄR HEMMA :D ♥

Fasen så jag har saknat henne, även fast hon inte varit borta så länge ändå, men i eftermiddag, då får jag träffa henne igen.. hon är säkert superbrun, så blekfisen JAG får skämmas hehe! SÅ det verkar som om det blir en tokig sommar med syster iaf, det gillas SKARPT! :D

image294

Hjärta

I fredags umgicks jag med Malin som var hemma över helgen från Sthlm, det var trevligt, som den gasnla goda tiden :) vi började med att vara här hemma i min och Timpas lägenhet, sen så åkte vi bil ( ja hon har ju körkort nuförtiden) bort till Sennai och Phuong, men Phuong var inte hemma. Där satte vi oss och rökte vattenpipa och drack öl, sambuca och whiskey... Det var oerhört trevligt, har inte umgåtts med varken Malin eller Sennai på det sättet på evigheter!

Efter ett tag kom Timpa och Wictor Fräset som tidigare hade varit hemma hos Wictor.

Vi traskade vidare mot "stan" och gick in på strandbaren, inte Sennai dock, för han träffade på Sickan på vägen.. Där satt vi tills det stängde ungefär, sen köpte vi mat på Hjalles.

Vi skildes alla åt, Malin hem till Sennai och Phuong, Wictor in på Baronen och jag och Timpa hemåt oss. På vägen hem träffade vi Gustav Wretlind och hans bror och någon polare till dem, stod och snackade lite skit..Längesen man träffade Gustav liksom! Sen gick vi hem och åt maten xD



Lördagen var ämnad grillning och mys hemma hos Erik Svärd, men innan dess så kikade vi på balen i Tranås, vad fina de var :) Speciellt Albin och Koffen hehe ;)

Så efter vi blev trötta att kolla på uppklädda 3:or så åkte vi alltså ut till Knivarp där Erik bor. De höll på att grilla för fullt när vi kom, så bara att fläska på köttet på grillen hehe! Näst iontill alla tog väl bort köttet innan det var riktigt klart, men vårt kött vart fanimej värst.. åt väl bara lite granna och sallad till det...

Efter maten började de flesta pimpla öl och sprit, men jag var inte på det, jag drack en Lapin för sällskapets skull, sen fick det vara nog :) Vi hade en väldigt trevlig kväll och sov över. Timpa och jag fick den skönaste sängen i huset, sov mycket gott i den..

Söndagen vaknade vi, åt lite frukost, åkte hem... sov lite granna, åt mat, duschade, sen åkte ut till Erik igen och kollade på film, Hott Fuzz och The Usual Suspects, den sistnämnda sett förut och en av mina favvisar :) När vi var klara där var klockan framåt 00.00 och vi åkte hem igen...

Mycket kul! Detta måste vi göra om! <3



Dagens läge, uträtta en massa ärenden, kanske åka ut till syrran. Jag är i alla fall gald, för antingen fredag eller lördag så ska vi upp till Vendela i Örebro och fira attt hon fyller 20 :D Ska försöka finna en fin present i dag.. Älskar dig <3

En helg och lite till

image270image271image273image274image272

Ovan för här ser vi en liten resumé av fredagens bravader. Då befann jag mig i Aneby för första gången på väldigt väldigt väldigt lääänge! Vi började med att hämta öl och cider hemma hos Peder, han bor ju med sin syster Frida, och jag hade inte varit där innan, så jag passade på att kika lite extra :) Oerhört färsch och fin lägenhet, men hade inte väntat mig annat när Peder ( eller Pea som han nu har döpt om sig på papper och allt) varit med och intrett.

Efter det så gick vi hem till Axel och satt och förfestade där. Det var jag, Timpa, Axel och Peder som drack och John som var med som trevligt sällskap. Efter ett tag kom Piel också och vi fick ytterligare en som inte drack och körde bil. Ännu lite senare kom Johan och hans nya brud Elina, mycket trevlig tjej :) De drack inga mängder de heller, för Johan skulle upp och jobba tidigt... Men det var verkligen supertrevligt att va med dessa människor igen, i Aneby, faktiskt! Har saknat det lite granna ;)

Efter förfest så bar det av till Torino där någon tjej spelade och sjöng, hon var helt okej faktiskt, även fast inte Emma är något Torino-fan. Där pratade vi en massa och sjöng med i sångerna och hade väldigt trevligt bara!

När vi kom hem till Timpas pappa så vart det dock tråkigare, världens brk mellan bröder och pappa, usch! Hatar sånt! Slutade med att John kom tillbaka från hans tjej i Askeryd och körde oss hem till Tranås med Timpas bil. Bilen körde Mus och Christian tillbaks till Tranås igen på lördagen...




image276
image275image278image279
image280
image281image282image283image284image285image286image287
image291

Och över här ser ni bilderna från lördagen. Då höll vi oss först hemma hos oss, i Tranås, och förfestade. Då var faktiskt min syster Camilla och hennes polare Elin med, det var trevligt! De som var här var: Grannarna Remo och Albin, Camilla och Elin, Jag och Timpa och Peder och Axel. Jag hade verkligen kul då, lyssnade på bra musik och snackade en massa dynga!

Vi gick väl hemifrån oss vid 23.00 tiden tror jag, för att gå in på statt. Vi kom in allihopa, men det vart ju ganska lite tid väl där inne då, men det funkade för mig. MASSA bra musik var det denna kväll, mycket nöjd med Dj:ns arbete faktiskt :D Där inne rockade jag en del med Erik S, Micke S och Svenne :) Det gillas alltid!

Träffade på två människor jag inte träffat på länge också, Martin Sjögren inne på statt och Erik Albrechtsen utanför innan jag skulle gå in. Alltid lika kul att snacka sådär, när man inte synts på länge!

Efter hela kalaset så stod vi och snackade en jävla tag på torget, och en del köpte Hjalles mat. Men tillslut så bar det av hemåt oss igen. för att kolla på film tänkte vi, jag, Timpa, Remo, Albin och Colle som är ännu en grane fast i en annan trappuppgång xD. På vägen hittade vi en cykel som vi lånade lite grann :) Vi kom hem välbehållna iaf och skulle kika film som sagt, men jag la mig ganska omgående för höll på att somna i fåtöljen jag satt i hehe. De andra satte på en film med Svullo, sen vet jag inte mer xD...







Och måndagen, då åkte vi på bio, vi såg "Blades of Glory", så grymt rolig film! haha! Efter filmen åt vi lite onyttigt, sen åkte vi hem igen.. Mycket mysig dag med min bejjbi! ♥

Det var trevligt i Götet

Jag började med att åka från Tranås 09.47 5/5 med pendeltåget till Mjölby. När jag vl var framme hade jag lite mer än 1h väntetid, så jag gick inte till pressbyrån och köte en baguette, en flaska Ramlösa, en tidning och en påse godis att ha på färden. Vid 11.15 satte jag mig på bussen och gjorde mig hemmastacd brevid en snubbe och lyssnade på glassig musik i mp3:n såklart ^haha^.. Denna snubbe gick av i Jönköping, så då fick jag sätet för mig själv, ända till Götebrog :D Mest uppskattat! Var framme 14.40 nånstans och hoppade av på Swebus hållplats. Johanna och Lisa trodee jag hade åkt tåg så då tog jag mig till tågspåren så möttes vi där. Det var grymt kul att se er alltså! Johannas hår var väldigt väldigt coolt tyckte jag :D.. Och Lisa hade nog klippt i det lite också sen vi syntes sist, vackert det också :)

Efter mötet bar vi av oss till spårvagnen, vi skulle ta oss till Lisas brors lägenhet och hämta lite grejer som tjejerna hade där... han hade 5 mördartrapper upp till honom som alla 5 var typ lika långa som alal våra trapper hemma upp till vår lägenhet haha, lite överdrift, men det kändes fasen så xD >BENMUSKLER<-- Finns inte! haha
Petter, som Lisas bror heter, bor i en liten lägenhet och studerar till arkitekt :) han verkade ha det bra! 


image265image266

Efter detta drog vi oss vidare till en park. Parken låg också i uppförsbacke kan man väl säga, var lagom trött när man kom upp där också. Där uppe satt vi och käkade chips, snackade skit och drack öl (Lisa cider) och bara myste i solen, helt underbart! Man hade en väldigt fin utsikt över staden där uppe alltså!
Ovanför ser ni Lisa och Johanna njuta av vädret och drickat


image268image269
Liseberg efter det, och det kunde inte vara bättre, vi åkte massa roliga grejer och vi umgicks om inte annat. underbart att vara med er! Mot slutet så kom Timpa och Pea och John in på området och vi mötte upp dem
Ovanför, me and my baby, innan vi ska ut från Liseberg

Johanna och Lisa gick i förväg ut vidare mot avenyn och jag Timpa, Pea och John gick till bilen och jag fixade till mitt hår lite, som var helt ruffsigt och fult efter allt åkande och vattnet från colorado xD hehe .. där satt vi ett tag och drack lite, sen tog vi en taxi till avenyn.. Väl där var det mesta att bara gå runt och leta efter de andra två, och vi kom inte in på nåt ställe, så vi åkte hem tidigt, för John var nykter.. så vi tog en taxi tillbaks till där bilen stod och sen åkte vi hem omkring 01.30 nånstans.. så så var det med det... :D

Göteborrrrrrg

image262
En Lisa... hittade ingen annan bild på dig, men alltid lika fin för det ;)

image263
Johanna, burning as always! ;)


image264
Mäkinen



Nu har jag bokat en bussbiljett till Göteborg, kommer vara där klockan 14.55 i morgon, och då ska jag möta Johanna och Lisa som är där redan i dag och myser. Då ska vi dricka lite alkohol tillsammans, och guess what?! GÅ PÅ LISERBERG :D absolut underbart! Har inte varit där på flera år och det ska bli sååå kul! Johanna fyller år i morgon också, så blir lite firande där också, lovely!. Timpa och John och ev någon mer ska till Varberg i morgon och hämta ett par biljetter till Sensation White som de har köpt, och när de ändå är där så fortsätter de till Göteborg för en krogrunda... så guess what ännu en gång?! Vi möter upp dem efter att Liseberg har stängt och fortsätter partyt, och sover på hotell :) Mest gätt!

Jag hoppas på en kanondag! Ska bli för jäkla trevligt att ses brudar! Har saknat er!


Trevlig Valborg...

image260
♥ Till att börja med fyllde denna underbara kille, Hampus,  7 år :D ♥



Under hela Valborgs dagen var jag hemma hos Anneli och Jimmy och umgicks. Det var mycket trevligt tyckte jag, barnen är ju verkligen de goaste i världen! Kändes kul att snacka lite bara jag och Anneli, för det är inte så ofta det händer :)
Vid klockan 18.00 bar det av till Hampus kalas, han fick en massa roliga saker, så tror han var nöjd :)
Åkte väl tillbaka hem igen omkring 20.00 nånstans... Här hemma bestämde sig Timpa för att han ville tll Aneby och festa, och det kände inte jag för, så jag stannade i Tranås och festade till det lite med grannarna och Erik och Svenne och Micke. Det var en kul kväll. Strandbaren blev ungefär sista feststopp, rätt så mycket folk där ändå. Tack för en trevlig kväll alla.

I går var jag med Hampus hos tandläkaren, han var duktig, men lite rädd för att ta kort, och det förstår jag, för till och med jag tycker det gör lite ont hehe, efter det så umgicks jag, Timpa, chrisitian och Hanna lite granna.. för Hanna var här och sov över från dagen innan :) Vi fick för oss att vi skulle beachvolley, men bollen vi köpte, OCH ÄVEN BAD OM MER LUFT I vart alldeles för hård, så har näst intill blåmarken på armarna nu xD så det vart inte långvarigt...

I dag ska jag hämta Fabian på dagis 16.15 och ha honom till 19.00, sen efter det ska jag förhoppningsvis hitta på nåt med Erik, för han kommer in till Tranås. 
 

RSS 2.0